Cautare

643 de rezultate pentru "ultimile arestari de la pitesti" (3.27 secunde)
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... • Nu-i asa ca va simtiti mai bine, cand vedeti la televizor ca se face dreptate in vami si politie ?
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... • Ieri la TVR, Traian a comis-o din nou. ... Altfel, nu pot sa-mi explic, de ce s-a certat cu ultimii lui sustinatori: ... "Nu mai astept nimic de la PDL.
INPOLITICS publica un articol de Dan Ioan Popescu : ... 'Putini vor fi observat, prinsi in valtoarea evenimentelor din ultimele luni, de la aliante nascute peste noapte la arestari si scandaluri de partid fratricide, ca politica romaneasca se pregateste de o premiera, incepind cu anul viitor.
Sulfina Barbu, politicianul tip care nu stie sa raspunda la intrebarea "de ce?" Am fost la comisia de administratie de la Camera Deputatilor, unde s-a discutat din nou legea pentru eutanasierea cainilor vagabonzi.
HotNews publica un comentariu realizat de Dragos Paul Aligica, si intitulat "Arestari, deportari, alegeri, Basescu, PDL, USL: De toate pentru toti", din care puteti citi in continuare prima parte.
HotNews publica un comentariu realizat de Dragos Paul Aligica, si intitulat "Arestari, deportari, alegeri, Basescu, PDL, USL: De toate pentru toti", din care puteti citi in continuare partea a doua. ... De aici incepe speculatia. ... "Stop, dincolo de acest punct intri pe taramul speculatiei!".
"Toate obiectivele importante ale Romaniei pe plan european au fost ratate de regimul Basescu" Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, marti, ca toate obiectivele importante ale Romaniei pe plan european au fost "ratate de regimul domnului Basescu", amintind ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare pe Justitie sau aderarea la spatiul Schengen.
Bogdan Tiberiu Iacob) O declaratie a ambasadorului SUA la Bucuresti, facuta chiar de ziua Americii, merita ceva mai multa atentie decat a primit din partea presei, pentru ca ar putea avea dedesubturi profunde.
A murit Ion Diaconescu Fostul presedinte al PNTCD Ion Diaconescu a murit in aceasta seara, la varsta de 94 de ani, scrie Mediafax.
Lovitura naprasnica administrata de procurorii lui Basescu premierului Boc, prin scandalul de la Cluj, se "lateste" de la o zi la alta.
Mircea Geoana este un perdant, nu a invatat nimic din viata Presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a analizat, intr-un interviu acordat in exclusivitate Q Magazine, cauzele care au dus la excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Sa fim solidari cu Nastase, chiar daca va fi condamnat Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca partidul trebuie sa fie solidar cu Adrian Nastase in cazul in care va fi condamnat in dosarul "Matusa Tamara" si ca nu e cazul sa i se ceara acestuia autosuspendarea din formatiune.
"In 2012, Basescu isi va aresta si dusmanii, si prietenii" 2012 va fi cel mai agresiv an electoral de dupa Revolutie, an in care pedelistii vor fura pe rupte din banul public iar presedintele Traian Basescu isi va aresta, dupa bunul plac al inimii, atat dusmanii, cat si prietenii care nu ii raspund cu promptitudine la comenzi, afirma presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics.
Corina Dragotescu) Nimeni, pana acum, nu a reusit sa-l puna pe Traian Basescu cu spatele la zid. ... La prima confruntare cu un om unanim respectat pentru munca sa a fost doborat. In bataliile anterioare, Basescu a avut mereu pe cineva de partea sa.
OAJDEA A PUS CIUNGA IN URNA A zis-o la "Vorbe grele". Treaba de autobaza, vorba lui Ciutacu. De fapt, nu-i de ras. Cel mai interesant a fost dialogul la distanta intre Viorel Hrebenciuc si Bogdan Teodorescu. ... doar n-o sa-i aducem in fiecare seara la televizor.
LUCIAN AVRAMESCU) Inteleg, dintr-o discutie lamuritoare si explicativa cu Crin Antonescu, purtata sub camerele de transmis imagini ale Antenei 3, ca premierul in functie Traian Basescu a fost suspendat.
DE-ALDE RUS SA FACA DOVADA CA N-A FACUT BLAT CU BOC Pe plan national, a fost OK ca purtatorul de cuvant al Internelor, Marius Militaru, a anuntat, ieri, cu promptitudine porcariile electorale. Şi chiar s-au produs arestari.
Ponta sustine ca toate proiectele pe care incearca sa le initieze Guvernul sunt blocate la Cotroceni, iar aceasta situatie genereaza un blocaj la nivel institutional. Acuzatiile pe care premierul i le aduce presedintelui ar putea deschide calea catre acuzarea lui Basescu de inalta tradare a statului.
Cristian Tudor Popescu) Umbra lui Ceausescu a iesit din iad sa se mai racoreasca la 37⁰C la umbra. ... "Subminarea economiei nationale!!!" plange penal USL la adresa persoanelor Basescu, Macovei, Boc, Ungureanu, Blaga etc.
Doi procurori de rang inalt au fost descoperiti - lucru, desigur, nemaiintalnit in Romania - ca incercau sa isi faca lobby, pentru a fi numiti in cele mai inalte functii de la DIICOT si DNA. Culmea, pozitiile in care se aflau ii indreptateau sa aspire la aceste posturi.
google-analytics.com